keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kesälomalla :D

Lomaa on kohta takana jo kolme viikkoa ja edessäkin vielä reilusti. Tänä vuonna loma on mennyt tähän saakka opiskelujen parissa. Opiskelen englantilaisen filologian aineopintoja. Työntäyteisiä päiviä on ollut. Paljon läksyjä ja muuta puuhaa.

Toinen kesäinen harrastus on pesäpallo. Osallistuimme tänä kesänä puulaakiin ja pari kertaa viikossa olemme käyneet harjoittelemassa. Eilen (21.6.) oli ensimäinen peli. Hävisimme, mutta omalla tavalla myös voitimme. Meidän joukkeessamme on puolet naisia ja vastujana oli joukkueellinen äijiä. Saimme hyvin pelistä kiinni sekä myös juoksuja tehtyä, joten mielestäni tavoite tuli saavutettua. Seuraavaan peliin lähdemme hyvillä mielin. :)

Käsitöiden saralla onkin siten ollut hiljaisempaa, kun kaikki aika on mennyt opiskeluun ja pesäpalloon. Novitan Neulomon kesäkassivaihtoon ehdin kuitenkin osallistumaan. Tein parilleni ihanan huovutetun kassin Novitan Puro-langasta. (Unohdin tietenkin kuvata kassin.) Itse sain vahtarina ellidonnalta hienon farkuista tehdyn kassin.











Nyt sitten voikin valmistautua juhannuksen viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti