maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ihanan keväistä jo :)

Pihalla on niin lämmin ettei malta istua sisällä käsitöiden parissa. Taidan olla aikamoinen kausi tekijä muutenkin, kun välillä on koko ajan joku työ käsissä ja välillä taas ei mitään.

Aikaisemmassa kirjoituksessani olleet palatossut eivät ole edenneet mihinkään, mutta olen kuitenkin saanut tehtyä kaverille synttärilahjaksi lippiksen Novitan ohjeella (Novita syksy 2008/virkattu lippis). Lankana tässä oli Novitan Tempo ja Seiskaveikka polkka yhdessä. Aika muhkea tuli, mutta ohjetta ei tarvinnut muokata. Lahjan saaja oli kovin tyytyväinen, mikä tietenkin on kaikkein tärkeintä :D


Itsekin olen tyytyväinen lopputulokseen. Tuo on niin helppo malli ja sen tekemiseen ei edes mene kauaa, että pitää varmaan tehdä itselle uusi ensi talveksi. Sain Novitan neulomon superylläripallovaihdossa niin ihanaa violettia lankaa, että siitä voisi virkkailla ensi talven pakkasille mukavan ja kauniin myssyn.Voi olla, että käsityöt saavat jäädä vähäksi aikaa sadepäivien iloksi. Reilun kuukauden päästä pitäisi jaksaa juosta 15 km mittainen esterata Vantaalla kunnialla lävitse. Olen ilmoittautunut mukaan ExtremeRun -nimiseen tapahtumaan. Saas nähdä kuinka käy. ;)

3 kommenttia:

 1. Ihana lippis! Paljonko siihen meni lankaa, minulla nimittäin on vajaa kerä tuota seiskaveikka polkkaa ja jos jostain saisi kaveriksi hommattua tempoa. Ja onnea estejuoksuun! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! En ole nyt kotona, että voisin tarkistaa, mutta tempoa meni varmaan vajaa kaksi kerää ja polkkaa reilusti vajaa kerällinen. Tuosta samasta polkkakerästä olen tehnyt myös tuollaisen patalapun, josta on lilana kuva aikaisemmassa kirjoituksessa ja kerästä on vieläkin jämät jäljellä, joten polkan kulutus oli vähäisempää.

  Koetan muistaa pääsiäisen jälkeen palata asiaan, kun tutkin lankajäännökset tarkemmin. :)

  VastaaPoista
 3. Ja lahjan saaja on edelleen kovin tyytyväinen :)

  VastaaPoista