keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lomailua, lomailua

Heti alkuun meinaa tulla hiljaista täällä blogin suunnalla. Viikonloppu meni Helsingissa pesäpalloa katsellessa. Mukava reissu olikin, vaikka sää oli helteinen. Maanantaina tuli käytyä myös linnanmäellä. Kaikkeen sitä aikuinen ihminen itsensä laittaa. Tuli jos jonkimoisessa laitteessa käytyä vatkattavana. Taisi tulla ensimmäistä kertaa vastaan laite, johon en enää ikinä mene.

Käsitöiden saralla aloitin työstämään siskoni tilamaa kahvipussikassia. Nyt on vino pino Saludopusseja avattu ja ne odottelevat leikkaamista, taittelua, ompelua, taittelua ja vielä kerran ompelua ennen kuin ovat nauhat punomiskunnossa. Itse punominen on todella mukavaa ja sitä voisi tehdä vaikka kuinka, mutta muut vaiheet ovat hieman tylsempiä. Pitää muistaa ottaa kamera mukaan, että saa valmiista kassista sitten kuvan tänne ihasteltavaksi. Eli lisää lomailua tiedossa. Tarkoitus olisi matkustaa Etelä-Pohjanmaalle sukulaisia katsomaan.

1 kommentti:

  1. Hei! Tervetuloa mukaan PIFfiin :) Laitahan minulle s-postiin merja.vihtiala @ gmail.com (välit pois) osoitteesi sekä vähän tietoa itsestäsi eli vaikkapas kengännumero sekä lempi- ja inhokkivärit :) Jos niillä tiedoilla vaikka jotain keksisi :)

    VastaaPoista